All pictures & stories credit to the right owner. It's not mine. I'm just sharing it with you.

Wednesday, March 23, 2011

Faezah Elai Bersanding Di Tepi Pantai Disember Ini

PETALING JAYA: Model dan pelakon Faezah Elai,29, memilih bulan Disember depan untuk melangsungkan majlis persandingan tepian pantai di negeri kelahirannya di Pulau Pinang.

Faezah berkata, pada mulanya dia bercadang untuk mengadakan majlis resepsi itu pada 3 Disember tetapi malangnya pada tarikh itu semua dewan dan hotel di Pulau Pinang telah penuh.

"Tak sangka pula pada tarikh itu ramai orang nak kahwin. Maklumlah tengah musim cuti sekolah.

"Jadi saya bercadang untuk menunda tarikh berkenaan tetapi ia tetap akan diadakan pada bulan Disember juga,” katanya ketika dihubungi mStar Online di sini, Rabu.

Bekas pramugari Sistem Penerbangan Malaysia (MAS) ini berkata, majlis akad nikah akan diadakan tiga bulan lebih awal iaitu pada bulan September depan yang dijadualkan di Masjid Negeri Pulau Pinang.

Katanya konsep resepsi perkahwinan tepian pantai itu merupakan satu kelainan yang ingin diketengahkan memandangkan dia merupakan anak sulung yang pertama mendirikan rumah tangga dalam keluarganya.

Faezah turut memberitahu, majlis bertunang akan diadakan serentak dengan majlis akad nikah. Bagaimanapun majlis merisik telah diadakan kira-kira tiga minggu lalu di Kuala Lumpur dengan dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak.

Ditanya mengenai bakal suaminya, Faezah berkata dia mahu merahsiakan hal itu buat sementara waktu atas permintaan keluarga pihak lelaki.

“Saya berjanji saya akan memaklumkan bakal suami saya apabila kad jemputan perkahwinan saya sudah siap nanti,” katanya yang turut enggan mengesahkan sama ada lelaki berkenaan adakah individu yang dikaitkan dengannya selama ini ataupun tidak.

Mengenai kontroversi yang melandanya selama ini termasuklah tuduhan merampas rumah tangga orang lain, Faezah tidak mahu memikirkan perkara tersebut sebaliknya menyerahkan kepada orang ramai untuk membuat andaian.

Katanya, tidak semua orang tahu apa yang sudah berlaku melainkan dirinya sendiri.

“Orang nak kata apa pun, katalah. Depa (mereka) bukan tahu pun apa-apa pun. Saya dah telan semua benda yang orang dok kata pada saya selama ini,” ujarnya dalam loghat Utara.

sumber : www.mstar.com.my

0 comments:

Post a Comment

My Blog List

Archive

Labels

 

sharing is caring | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates