All pictures & stories credit to the right owner. It's not mine. I'm just sharing it with you.

Monday, September 27, 2010

Gambar Mawi & Ekin di Open House Aidilfitri Astro

Pada minggu lalu, Mawi dan satu-satu isterinya, Ekin telah memeriahkan lagi Rumah Terbuka Aidilfitri Astro yang diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur.

Siapa kata nama Mawi kian tenggelam. Buktinya, selain jadi penerbit drama, Mawi juga berlakon dalam filem Magika yang sekarang ini ditayangkan di pawagam. Dah tonton Magika? Budiey pasti ramai yang dah tonton filem yang dijangka meletup di Box Office ini. Mawi membawa watak sebagai Badang yang berambut panjang ala-ala orang pahlawan purbakala, seorang lelaki kurus tapi gagah perkasa.

Mawi kata dia sangat malu bila dapat tawaran memegang watak Badang yang mempunyai badan sasa itu jauh berbeza dengan badan Mawi yang takde otot-otot. Jadi, Mawi rasa tak layak pegang watak hero tu. Namun, Mawi harap penonton suka dengan watak tersebut.

Usah tertipu dengan babak ketika Badang makan muntah yang ramai orang ingat macam real je tapi itu hanyalah nestum!

Mawi

Mawi

Mawi

Mawi


sumber : www.budiey.com

0 comments:

Post a Comment

My Blog List

Archive

Labels

 

sharing is caring | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates